2013-09-26 12:35:04• hírek • Szatmár.ro

Mihály-napi mulatság lesz a Fonó-Házban

Szombaton Mihály-napi csere-bere vásár lesz az Aranykapu Fonó-Házban.

Szeptember, azaz Őszelő havának 28. napján, szombaton délután 16.00 órai kezdettel Mihály-napi csere-bere vásár lesz a Fonó-Házban, melyre minden olyan gyermeket szerettel várnak, aki szeretné a már nem használt, természetes alapanyagból készült játékait, saját kezével készített kézműves portékáját gyermektársaival elcserélni, illetve aki szívesen eltöltene egy őszi délutánt a régi vásárok hangulatát megidézve, Szent Mihály napjához kötődő játékok és népszokások feleleventésével. A Mihály-napi multaságra a belépés díjtalan.

Ezen a héten még mindig a papír készítésével, illetve a régi írásmódokkal, könyvkészítéssel ismerkedhetnek meg a Fonó-Ház Kézműves Műhelyébe látogató gyerekek: szeptember 27.-én, pénteken 16.00 órától a 7-9 évesek, 18.00 órától pedig a 10-13 évesek.

A Fonó-Ház "Playground-Játsszunk angolt!" elnevezésű angol nyelvműhelye csütörtökön, szeptember 26-án két időpontban, 17.00 órától a kezdőket, 18.00 órától a haladókat várja játékkal, mesével, énekkel az angolul tanulni vágyókat.

Szombaton, szeptember 28.-án, délelőtt 11.00 órától a legkisebbeket várja a Futrinka Kuckó, szabadlevegőn játékkal, énekes-mozgásos foglalkozásokkal.

A Fonó-Ház (Holló/Marasesti utca 12 szám) foglalkozásaira előzetesen jelentkezni lehet a következő elérhetőségeken:
Nezezon Enikőnél a 0744-687813-as, Takács Andreánál a 0741-182063-as telefonszámokon, illetve az aranykapuegyesulet@yahoo.com.

További információk az Aranykapu Kulturális Egyesület Facebook oldalán találhatóak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: